659 65 72 89

#ComuniquemNaturalment #GuiaComunicació

Guia: Com comunicar-se amb les entitats de Comunicació?

Un manual de comunicació per a projectes econòmics i socials. Una guia per reflexionar i garantir un procés de treball fluït.

Com comunicar-se amb les entitats de comunicació. Manual de pcomunicació per a projectes econòmics i socials. Per La Natural Coopmunicació

Quan els projectes econòmics i/o socials voleu fer qualsevol acció comunicativa, ho traslladeu a les persones que ho fan a la vostra organització o l’encarregueu a un projecte extern.

Qualsevol encàrrec de comunicació necessita anar acompanyat d’informació per poder-lo desenvolupar.

A partir d’aquí, neix la idea de crear aquesta guia, ordenant tota la informació en un document perquè pugueu tenir una idea de qui sou, què feu i què voleu. A més a més, també us permetrà saber quin és el vostre públic i com arribar-hi.

Sense aquesta informació, les persones que realitzem elements comunicatius no podem fer la nostra feina, ja que una gran part passa per l’anàlisi i la reflexió abans de crear la peça o element comunicatiu.
Si us voleu estalviar temps, obtenir un bon resultat i sobretot, permetre-us conèixer aquí us deixem aquesta guia per descarregar-vos.

Descarrega’t la guia

Registra’t i rep gratis la guia en diferents idiomes.

Aquest projecte és el resultat d’un procés de reflexió i debat i testejat per projectes afins per poder revisar i millorar.

Tot i així, creiem que el projecte és un inici, i que serà a través de la vostra pràctica i ús el que donarà una guia més complerta i exhaustiva.

És per això, que posem a disposició un correu perquè ens envieu els vostres comentaris, millores i canvis i així co-creem una guia que serveixi per comunicar-nos.

guia@lanaturalcoopmunicacio.org

Aquesta obra està sota una llicència Creative Commons BY-NC-SA, perquè la modifiqueu i adapteu als vostres projectes. No es permet la finalitat comercial, no volem que es tregui més redit que el coneixement i la bona comunicació.

llicencia CC atribución-no comercial- compartir igual

Amb el suport de:

logotip ajuntament de Terrassa, amb fons vermell